PRVE REČI OBRADOVIĆA NAKON KRAHA U PODGORICI! Evo šta je poručio!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

OGLASIO SE TRENER CRNO-BELIH

PRVE REČI OBRADOVIĆA NAKON KRAHA U PODGORICI! Evo šta je poručio!

Partizan poražen u Morači

Objavljeno:

Košarkaši Partizana poraženi su u drugom meču polufinala plej-ofa ABA lige od ekipe Budućnosti sa 74:73.

Nakon meča oglasio se trener crno-belih Željko Obradović:

- Prva stvar koju želim da uradim je da čestitam Budućnosti na pobedi. Serija je 1:1, nije bitno da li je pola koša ili 10 ili kako god, rezultat je važan, pobeda, serija se vraća u Beograd. Mislim da smo igrali prilično dobro. Imali smo 5 izgubljenih lopti za redom, Budućnost je uspela da se vrati, onda su oni imali dobijenu utakmicu. Mi smo igrali agresivnu odbranu, poentirali iz teških situacija, a promašivali otvorene šuteve. Borbenost na nivou, ali biće potrebno malo više da bismo se plasirali u finale.

Usledila su pitanja novinara, a jedno se odnosilo na tenzije i ponašanje navijača.

- Moja poruka je ona od prvog dana od kada sam se vratio u Partizan. Ovo je samo košarka i treba da se završi pričom o košarci. nikakve tenzije nam ne trebaju. Mi smo klub koji sa ekipom Budućnosti gaji odlične odnose. Koristim priliku da pozovem navijače Partizana da navijaju fer i korektno i da bolji treba da ide u finale. To je jedina poruka koju dajem od prvog dana od kako sam se vratio u Partizan.

- Ne nameravam da odustanem od toga jer smatram da su te stvari najbitnije u našim životima. Treba da budeš čovek i da se ponašaš fino, kulturno i pristojno. Vi imate i neke druge primere. Pero je kod vas, nije kod mene - zaključio je Obradović.

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.